MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

Avui, 5 de juny, a les 19h, la Dra Laura Borràs, directora d'Hermeneia, fa la conferència de cloenda del congrés "El futur de la cultura" a la UPF (Poblonou). El títol de la xerrada: "El futur de la cultura i la cultura del futur".

upf laura rev

Share

logo per seminario rev

El grup d'Hermeneia i el Màster en Literatura en l'era digital (UB) organitzen la Jornada formativa "La literatura en l'era digital: oportunitats de futur".

Dates: 7 i 8 de juny 2013
Llocs de celebració: Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 585) i Institució de les Lletres Catalanes (Carrer de Mallorca 272)

Us hi podeu inscriure si accediu al formulari a través de l'enllaç que trobareu al mateix fullet informatiu del programa (Programa_Cat.pdf) o si feu clic aquí.

Share

Avui, 29 de maig, la Dra Laura Borràs, directora d'Hermeneia, fa la conferència "Las metamorfosis de la literatura: algunas claves para comprender la lectura en la era digital". 19h, Fundación Germán Sánchez Ruipérez, Casa de la lectura, Madrid.

laura madrid rev

Share

u rovira i virgili rev

Avui, 24 de maig, Aleix Cort, membre d'Hermeneia fa la conferència "Videolit: Metodologia d'aprenentatge actiu a través d'un projecte de creació artística" a la Universitat Rovira i Virgili. Un taller en el marc del Màster d'Estudis Catalans, dins l'assignatura dedicada a "Tallers específics" que imparteix Carme Oriol.

Share

Amb el suport de: