MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

La Dra. Giovanna di Rosario, directora adjunta d'Hermeneia, i Anna Tort, membre d'Hermeneia, participen al XX Symposi de la SELGyC - Sociedad Española de Literatura General y Comparada, organitzat per el Dr. César Domínguez membre d'Hermeneia. Universitat de Santiago de Compostel·la, del 2-4 setembre 2014. Més informacions aquí.

selgyc rev

Share

Ángela Celis, membre d'Hermeneia, ha participat en el XI Congrés Internacional de Lingüística General, que s'ha celebrat a la Universitat de Navarra del 21 al 23 de maig, amb la comunicació titulada 'Metafunciones en el discurs hipertextual'. Més informacions aquí.

cilg angela rev

Share

Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, ha publicat a la revista anual del Departament de Filologia catalana de la Universitat d'Alacant, Ítaca. Revista de filologia, l'article "Lliures volen: el blog com a espai lingüístic. Un treball sociolingüístic transversal amb alumnes de 2n de batxillerat”.

Consultable en línia a http://rua.ua.es/dspace/handle/10045/37085

itaca

Share

Laura Borràs, directora d'Hermeneia, i Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, participen en la Jornada "Poesia i noves tecnologies" que se celebrarà el proper dissabte 17 de maig al Mobile World Center en el marc de la Setmana de la poesia que organitza l'Ajuntament de Barcelona. Ambdues pronunciaran les conferències "Un nou tombant en el món de l'edició i la lectura" i "Lectures de poesia digital" respectivament. Més informació aquí.

semana poesia 2014 rev

Share

Amb el suport de: