MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

La Kingston Writing School (Universitat de Kingston, Londres) i el British Council organitzen la "International Writing Summer School", 31 maig - 28 juny 2014.

Data límit d'inscripció: 19 de maig de 2014.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Maria Papaioannou: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kingston.pdf

Kingston rev

Share

sant jordi 2014 rev

Share

La ELO (Electronic Literature Organization) anuncia la creació de dos nous premis: "The N. Katherine Hayles Award for Criticism of Electronic Literature" i "The Robert Coover Award for a Work of Electronic Literature". Més informacions aquí.

ELO

Share

La versió e-book del "Electronic Literature as Model of Creativity and Innovation in Practice: A Report from the HERA Joint Research Project" acaba de ser publicada al ELMCIP Knowledge Database amb els articles de la Dra. Giovanna Di Rosario, directora adjunta del Grup de Recerca d'Hermeneia, del Dr. Raine Koskimaa i del Dr. Markku Eskelinen, membres d'Hermeneia, i està disponible per a free download.

elmcip rev

Share

Amb el suport de: