MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Algunos de los estudiantes que cursan o han cursado el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinan sobre la experiencia.

id 3300

"La força de les xarxes: experiències didàctiques literàries amb l'ús de les TIC" és el títol de la conferènica inaugural que farà la Dra Laura Borràs, directora d'Hermeneia, el dia 25 de setembre, a les 16h, dins el II Simposi Xarxes hipertextuals a l'aula que se celebrarà al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

Share

III Simposio Internacional del libro electrónico, Consejo Nacional para la Cultura y las Artes. Ciudad de México. Del 10 al 13 de septiembre de 2013. Participan Jaime Alejandro Rodríguez y Perla Sasson-Henry. Más informaciones aquí.

libro ele rev

Share

id 3296

The Electronic Literature Organization 2013 Conference.
Hosted by the Laboratoire Paragraphe and the EnsAD (Ecole nationale supérieure des Arts Décoratifs).
Paris, France, September 24-27, 2013.

Lloc web http://chercherletexte.org/en/
On hi ha una nodrida representació del grup HERMENEIA:
Giovanna Di Rosario, directora adjunta d'HERMENEIA amb la ponència: « Where Is the Text? The Disappearance of the Text in Electronic Poetry ».
Bryan Barrachina, amb Motion Poetry, una obra específicament feta per a l'exposició juntament amb Douglas Duteil i Cassandra Ribotti i també amb la ponència: « Tierra de Extracción: How Hypermedia Novels could enhance Literary Assessment ».
Laura Borràs i Isaías Herrero « Real-Time Digital Poetry Experiments with Xbox Kinect ».

Share

ACIS revi

Giovanna di Rosario, diroctora ajunta de Hermeneia, participa a la XXXV conferencia de la ACIS - Association for Contemporary Iberian Studies, Univesidade Católica Portuguesa, Lisboa 9-11 Setiembre.  Más informaciones aquí.

Share

Con el apoyo de: