MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

alt

Workshop del Doctorat Europeu EMJD INTERZONES a Barcelona. El proper dia 30 de març una delegaci de coordinadors institucionals, caps d'escoles de Doctorat i Rectors d'universitats participants en el Programa de Doctorat en qu participa Hermeneia: "Cultural Studies in the Literary Interzones" arriba a Barcelona.


Share

alt

El proper divendres 13 de gener la Dra. Laura Borràs imparteix el seminari "Literatura i cinema. Els "Dublinesos" de Joyce a Huston" dins del Màster en Literatura en l'Era digital UB-Grup 62. L'acte tindrà lloc a l'aula 1.2 (Aulari Josep Carner) de la Universitat de Barcelona a les 11h.


Share

alt

El dia 20 de gener a partir de les 12.30h Laura Borràs participa en el programa 'Futuro abierto' de Radio Nacional d'España on parlaran sobre la literatura del sigle XXI.

Share

alt

Laura Borràs participa en el "VIII Seminario Permanente Fundación Caballero Bonald: El Conocimiento Itinerante. La Literatura y Su Enseñanza a través de la Red" que organitza la Universidad de Cádiz. Serà l'encarregada de pronunciar la conferència inaugural sota el títol Remedios digitales: evoluciones y revoluciones literarias en la era digital, el proper 26 de gener.

Més informació


Share

Avec la collaboration de: