MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

alt

Oreto Doménech i Sandra Hurtado, membres d'Hermeneia, participen en les "III Jornadas de Didáctica de la Lengua y la Literatura y TIC" organitzades per la Universitat d'Alacant del 12 de desembre al 9 de gener.

Més informació


Share

alt

Els dies 14 i 15 de novembre la Universidad de Huelva organitza el curs "Libros de ayer, lectores de hoy. Del impreso a leer.com". En él participa la profesora Laura Borràs con la conferencia "¿Tiene remedio la literatura en la era digital?". 


Share

alt

El proper dimarts 22 de novembre,  Laura Borràs i Sandra Hurtado, membres d'Hermeneia, parlaran dels llibres electrònics, nous dispostius i canvis en el procés de lectura. La participació de la Dra. Borràs serà a través d'un vídeo i, acte seguit, Sandra Hurtado farà la seva intervenció amb el títol "El plaer de la lectura... en pantalla". L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Comunal d'Encamp (Andorra) a les 21hores.


Share

alt

El proper 10 de novembre, la Dra. Laura Borràs imparteix el Seminari "Literature in Motion: Form Page to Screen" a Kingston University, a les 16h.


Share

Avec la collaboration de: