MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

alt

El professor Domingo Sánchez-Mesa, membre d'Hermeneia, imparteix una sessió amb el títol "Aproximaciones a la cibercultura. Propuestas metodológicas para el estudio de los videojuegos desde la Literatura Comparada" en el Màster  "Literatura Comparada: Estudis Literaris i Culturals" de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'acte se celebra a la Facultat de Fiolosofia i Lletres el proper dijous 3 de Novembre, a les 16h


Share

alt

Els propers 26 i 27 d'octubre Laura Borràs imparteix el Seminari amb el títol "La mémoire en evanescence / Transient memory" en el Doctorat EMJD Interzones. L'acte tindrà lloc a la Universitat de Bergamo.


Share

alt

La Dra. Borràs participa a les Jornades "Coneixements humanístics, socials i científics. La cultura cent anys després del I Congrés d'Ateneus de Catalunya (1911)" que organitza el Centre de Lectura de Reus. L'acte tindrà lloc el dia 4 de novembre a les 18h a la Sala d'Actes del Centre.

Web


Share

Joan Elies Adell, membre d'Hermeneia, ha participat en el Convegno Internazionale “Letteratura e sentimento nazionale" que ha organitza l'Association Internationale des Critiques Littéraires. L'acte es va celebrar el passat dia 14 i 15 d'octubre.

 

 

 

 

Share

Avec la collaboration de: