MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

media

Giovanna di Rosario, directora adjunta d'Hermeneia, participa del festival E-poetry 2013 que se celebra a la Kingston University-London del 17 al 20 de juny.

Informació de l'esdeveniment aquí.

Share

id 3111

Aquest estiu es tornarà a celebrar l'Erasmus Intensive Program, un programa intensiu en literatura electrònica que tindrà lloc del 17 de juny al 5 de juliol al Campus de la Complutense, a Madrid. La Universitat de Barcelona forma part del consorci d'universitats europees escollides coordinades per la Universitat de París 8 i el Dr. Philippe Bootz. Un total de 30 estudiants seran seleccionats per formar-ne part i rebre una formació intensiva demà d'especialistes en la matèria.

Podeu descarregar el formulari d'inscripció aquí.

Deadline: 22 de gener de 2013.

Informació detallada de l'esdeveniment, aquí.


Share

media

Conferència de Laura Borràs, directora d'Hermeneia, en el marc del cicle Poèticas de la conectividad celebrat al Medialab Prado.

Més informació aquí.

Share

alt

Bon Nadal i Feliç any 2013
Merry Christmas & Happy New Year
Felices Fiestas y Feliz año 2013
Joyeux Noël & Bonne Année 2013

2012 ha estat un any difícil, de transformacions i canvis. Perquè la situació econòmica a Catalunya i a Espanya és extremadament delicada i la recerca s'ha vist significativament afectada. Amb tot, si potser no sempre hem posat bona cara al mal temps, segur que hem intentat sobreposar-nos a entorns hostils amb creativitat, enginy i il·lusió; treballant en equip i fent de l'equip la millor energia.

logo big

THE CHRISTMAS EXPERIMENTS

Per això felicitem el nadal amb la creativitat d'un projecte col·lectiu de calendari d'advent digital.

I el cap no ens deixa de bullir amb idees i nous projectes. O sigui que donem gràcies al 2012 per tot allò que ens ha aportat i donarem la benvinguda al 2013 per a que ens sigui favorable.

Bon Nadal i Feliç any nou!


Share

Avec la collaboration de: