MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

alt

Del 25 al 29 d'octubre se celebra la XL edició dels Premis Octubre. Laura Borràs participa el dia 25 en la taula rodona "Feminitzem la xarxa. Internet" en les Jornades sobre mitjans de comunicació. DONES 3.0. L'acte tindrà lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València.


Share

alt

Arran de les peticions rebudespodràs participar de forma virtual al Congrés Internacional "Mapping e-lit" que organitza Hermeneia els dies 34 i 25 de novembre de 2011 a Barcelona. Posa't en contacte amb nosaltres enviant un correu a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Share

alt

Laura Borràs participa en el "XV Encuentro de mujeres de Iberoamérica en las artes escénicas en el FIT de Cádiz" que se celebra del 20 al 23 d'octubre a Cadis.

Web

Share

alt

El grup de Recerca Hermeneia participa en el Workshop "Literature and Digital Society" organitzat per "The Laboratoire Paragraphe, équipe Écritures et Hypermédiations númeriques" de la Université Paris 8. L'acte tindrà lloc al Campus de Gennevilliers (París) els dies 5, 6 i 7 d'octubre.


Share

Avec la collaboration de: