MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

id_3119

Per una presència digna de la literatura a l'ensenyament.

Manifest


Share

id 3111

Dilluns dia 25 de juny comença l'Erasmus Intensive Program en el qual Hermeneia i el Màster en literatura en l'era digital UB/Grup 62 hi participa. La Directora d'Hermeneia, Laura Borràs, impartirà un curs sobre "Catalan Digital Literature" i els estudiants Valentina Vannimartini, Bryan Barrachina i Gerard Pagès i Camps han estat seleccionats d'entre els trenta estudiants europeus que participen al programa.

Més informació aquí.

El blog que els estudiants d'HERMENEIA han creat i des d'on aniran comunicant les seves impressions en el programa aquí.


Share

alt

El proper dia 29 de juny tindrà lloc a París, a la Universitat de Paris Ouest-Nanterre, la sessió de treball de l'Academic Council de l'Erasmus Mundus Joint Doctorate, Interzones. Tres edicions d'estudiants estan ja preparant les seves tesis doctorals en complexos processos de supervisió de tesis que, dos cops per semestre, són posats en comú pel consell acadèmic per tal d'anar procurant el "feed-back" necessari als doctorands i coordinar, també, els diversos directors implicats. Enguany professors com Manuel Castells, flamant premi Holberg 2012, s'han incorporat al conjunt de supervisors doctorals d'aquests estudiants d'un programa doctoral del més alt nivell.


Share

id_3077

Laura Borràs parla sobre la situació de la literatura en el món actual en una conferència a la Universidad de Granada.

Accés al vídeo

Resum de les jornades:

El futuro del libro digital

L'avenir du livre numérique


Share

Avec la collaboration de: