MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

id 3300

Tres membres d'Hermeneia participaran en diverses ponències en el marc del II Simposi Xarxes hipertextuals a l'aula. L'educació literària i la i-literatura des de la minificció.
Oreto Domènech presentarà la ponència "Stained Word Window: un vitrall de paraules poètic i hipertextual", Anna Tort "Le(x)turas. La obra de Chantal Maillard: la recepción de un hipertexto analógico" i finalment, Laura Santacruz y Oreto Domènech (Hermeneia: estudis literaris i tecnologies digitals) faran la ponència "Llegim literatura digital a Twitter amb #poeticaidigital".

Share

id 3296

The Electronic Literature Organization 2013 Conference.
Hosted by the Laboratoire Paragraphe and the EnsAD (Ecole nationale supérieure des Arts Décoratifs).
Paris, France, September 24-27, 2013.

Lloc web http://chercherletexte.org/en/
On hi ha una nodrida representació del grup HERMENEIA:
Giovanna Di Rosario, directora adjunta d'HERMENEIA amb la ponència: « Where Is the Text? The Disappearance of the Text in Electronic Poetry ».
Bryan Barrachina, amb Motion Poetry, una obra específicament feta per a l'exposició juntament amb Douglas Duteil i Cassandra Ribotti i també amb la ponència: « Tierra de Extracción: How Hypermedia Novels could enhance Literary Assessment ».
Laura Borràs i Isaías Herrero « Real-Time Digital Poetry Experiments with Xbox Kinect ».

Share

id 3300

"La força de les xarxes: experiències didàctiques literàries amb l'ús de les TIC" és el títol de la conferènica inaugural que farà la Dra Laura Borràs, directora d'Hermeneia, el dia 25 de setembre, a les 16h, dins el II Simposi Xarxes hipertextuals a l'aula que se celebrarà al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona.

Share

id_3282

Oreto Doménech, membre d’Hermeneia, participa al curs d’estiu de la Universitat d’Alacant “Realitat 2.0: experiències TIC en català a les aules”  amb la ponència de cloenda titulada “Realitat TIC: reptes de futur” que tindrà lloc el dijous 18 de juliol de 15h a 16’30h al Saló de Graus de la Facultat d’Òptica del Campus de Sant Vicent del Raspeig. Més informació del curs al TRÍPTIC i al CARTELL.

Share

Avec la collaboration de: