MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

id_3282

Oreto Doménech, membre d’Hermeneia, participa al curs d’estiu de la Universitat d’Alacant “Realitat 2.0: experiències TIC en català a les aules”  amb la ponència de cloenda titulada “Realitat TIC: reptes de futur” que tindrà lloc el dijous 18 de juliol de 15h a 16’30h al Saló de Graus de la Facultat d’Òptica del Campus de Sant Vicent del Raspeig. Més informació del curs al TRÍPTIC i al CARTELL.

Share

media

Giovanna di Rosario, directora adjunta d'Hermeneia, participa del festival E-poetry 2013 que se celebra a la Kingston University-London del 17 al 20 de juny.

Informació de l'esdeveniment aquí.

Share

Francesc Tataret, membre d'Hermeneia, participa en aquesta #app literària per a menuts "Cuentos para soñar, jugar y aprender" amb el conte "El cavaller Joan". Els contes de l'app d'Auca digital estan disponibles en 9 idiomes, són interactius, amb continguts pedagògics i permeten canviar el so, la tipografia... Tota una llibreria digital a la carta per als més petits! El #booktrailer de "El cavaller Joan" #app de Literatura infantil #lij d'Auca ja està també a youTube. http://youtu.be/d5oHhCDYZJo.

Share

media

Conferència de Laura Borràs, directora d'Hermeneia, en el marc del cicle Poèticas de la conectividad celebrat al Medialab Prado.

Més informació aquí.

Share

Avec la collaboration de: