MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

id 3111

Dilluns dia 25 de juny comença l'Erasmus Intensive Program en el qual Hermeneia i el Màster en literatura en l'era digital UB/Grup 62 hi participa. La Directora d'Hermeneia, Laura Borràs, impartirà un curs sobre "Catalan Digital Literature" i els estudiants Valentina Vannimartini, Bryan Barrachina i Gerard Pagès i Camps han estat seleccionats d'entre els trenta estudiants europeus que participen al programa.

Més informació aquí.

El blog que els estudiants d'HERMENEIA han creat i des d'on aniran comunicant les seves impressions en el programa aquí.


Share

id_3104

Laura Borràs, directora d’Hermeneia, participarà el proper 4 de juliol en el curs d'estiu 'Tendencias de la teoría literaria hoy. Las últimas tendencias en la teoría literaria contemporánea analizadas por destacados especialistas en la materia' que s'impartirà a la UNED-Madrid.


Share

id_3077

Laura Borràs parla sobre la situació de la literatura en el món actual en una conferència a la Universidad de Granada.

Accés al vídeo

Resum de les jornades:

El futuro del libro digital

L'avenir du livre numérique


Share

id_3100

Oreto Domènech, membre d’Hermeneia, participarà el proper 4 de juliol al XVI Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes amb la comunicació 'Anàlisi de dues obres de narrativa digital des de la pragmàtica del discurs'.

Programa


Share

Avec la collaboration de: