MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Quelques étudiants qui fréquentent ou ont complété le Màster en Literatura en l'Era Digital UB/Grup 62 pensent à l'expérience.

id_3096

Oreto Domènech, membre d’Hermeneia, organitza amb la 'Xarxa Cooperativa d’Experiències TIC per a l’Ensenyament en Valencià Un Entre Tants' la jornada formativa per a socis Entorns 3D per a l’aprenentatge el proper dissabte 30 de juny a l’OCCC de València. El taller serà impartit per Ramon Barlam, director pedagògic del projecte Espurna i motivador principal del projecte I+D Espurnik.

Vídeo d’Espurnik


Share

id 3087

Giovanna di Rosario, membre d'Hermeneia, participa en el congrés sobre la traducció d'e-lit 'Translating E-Literature' que se celebrarà a les Universitats Paris 8 i París Diderot  del dia 12 al 14 de juny.

Programa


Share

id_3092

ELO 2012 - Electrifying Literature, Affordances and Constraints.

Proper congrés de l'ELO que tindrà lloc els propers 20-23 de juny a Morgantown, West Virginia.


Share

id_3070

La Universidad de Granada ha organitzat un seminari sobre "Teatro y cibercultura" coordinat per la professora Mª Ángeles Grande i que inaugura el catedràtic de Teoria de la Literatura de la Universidad de Granada i membre d'Hermeneia, Domingo Sánchez-Mesa i que clou aquest divendres la Directora d'Hermeneia, Laura Borràs amb la ponència: "El teatro de la cibercultura". Experts com Jerome Fletcher, Ángel Abuín, Teresa López Pellissa, Virgilio Tortosa, Theotima Amo i Carles Pedrissa de la Fura dels Baus completen el programa.

Més informació: Aquí i aquí.

Programa


Share

Avec la collaboration de: