MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

Ángela Celis, membre d'Hermeneia, ha participat en el XI Congrés Internacional de Lingüística General, que s'ha celebrat a la Universitat de Navarra del 21 al 23 de maig, amb la comunicació titulada 'Metafunciones en el discurs hipertextual'. Més informacions aquí.

 

cilg angela rev

Share

Laura Borràs, directora d'Hermeneia, i Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, participen en la Jornada "Poesia i noves tecnologies" que se celebrarà el proper dissabte 17 de maig al Mobile World Center en el marc de la Setmana de la poesia que organitza l'Ajuntament de Barcelona. Ambdues pronunciaran les conferències "Un nou tombant en el món de l'edició i la lectura" i "Lectures de poesia digital" respectivament. Més informació aquí.

semana poesia 2014 rev

Share

Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, ha publicat a la revista anual del Departament de Filologia catalana de la Universitat d'Alacant, Ítaca. Revista de filologia, l'article "Lliures volen: el blog com a espai lingüístic. Un treball sociolingüístic transversal amb alumnes de 2n de batxillerat”.

Consultable en línia a http://rua.ua.es/dspace/handle/10045/37085

itaca

Share

La Kingston Writing School (Universitat de Kingston, Londres) i el British Council organitzen la "International Writing Summer School", 31 maig - 28 juny 2014.

Data límit d'inscripció: 19 de maig de 2014.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Maria Papaioannou: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kingston.pdf

Kingston rev

Share

Amb el suport de: