MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

La versió e-book del "Electronic Literature as Model of Creativity and Innovation in Practice: A Report from the HERA Joint Research Project" acaba de ser publicada al ELMCIP Knowledge Database amb els articles de la Dra. Giovanna Di Rosario, directora adjunta del Grup de Recerca d'Hermeneia, del Dr. Raine Koskimaa i del Dr. Markku Eskelinen, membres d'Hermeneia, i està disponible per a free download.

elmcip rev

Share

La ELO (Electronic Literature Organization) anuncia la creació de dos nous premis: "The N. Katherine Hayles Award for Criticism of Electronic Literature" i "The Robert Coover Award for a Work of Electronic Literature". Més informacions aquí.

ELO

Share

sant jordi 2014 rev

Share

Està oberta la convocatòria pel XX Simposi de la Societat Espanyola de Literatura General i Comparada (SELGYC) que se celebrarà a la Universitat de Santiago de Compostela entre els dies 2 i 4 de setembre de 2014. Acte presidit pel Dr. César Domínguez, Jean Monnet Chair i membre del grup de recerca d'Hermeneia. Els eixos temàtics del simposi són:
1) Literatures europees: refraccions de la identitat europea
2) Estudis sobre la memòria
3) Noves literatures híbrides

Més informacions aquí.

selgyc 2014 rev

Share

Amb el suport de: