MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

Al mes d'octubre la Dra Giovanna di Rosario, directora adjunta d'Hermeneia i coordinadora local del programa de doctorat europeu Critical Studies in Literary Interzones, imparteix un curs sobre la literatura digital i l'hermenèutica digital a la Universitat de Perpinyà Via Domitia pels estudiants del Màster Erasmus Mundus Crossways in Cultural Narratives i els doctorands de l'Erasmus Mundus Joint Doctorate Interzones.

x perpignan rev

Share

El dijous 25 de setembre, a les 10:00 hores (a Mèxic) la Dra. Laura Borràs, directora d'Hermeneia, oferirà la videoconferència "El lector digital. Competencias de lectura en la literatura digital", en una activitat organitzada pel Programa de mestratge i doctorat en lletres de la UNAM, Universitat Nacional Autònoma de Mèxic. Serà possible atendre la conferència a la Universitat de Barcelona - Gabriel Oliver (edifici Aribau) a les 17:00 hores. Més informacions aquí.

unam rev

Share

Laura Borràs, directora d'Hermeneia, i Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, participen al Simposi Internacional "Literatura en pantalla: textos, lectors i pràctiques docents". Laura Borràs presentarà la ponència "La literatura (en) pantalla: formes de la lectura en pantalla" i Oreto Doménech farà la comunicació "Poesia digital: què veiem quan llegim poesia en pantalla". Podeu consultar el Programa i les propostes de Comunicacions. El Simposi està organitzat pel Grup de recerca GRETEL de la Universitat Autònoma de Barcelona.

uab rev

Share

convocatoria

Està oberta la convocatòria de la revista "Tema y Variaciones de Literatura" dedicada a la temàtica "Literatura electrónica y humanidades digitales", edita per la Universitat Autònoma Metropolitana, Ciutat de Mèxic. Per a més informació i per remetre les seves col·laboracions dirigir-se a Christian Sperling: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Convocatoria.pdf

Share

Amb el suport de: