MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

Avui, dimecres, 9 d'abril a les 18h la Dra Laura Borràs, directora de l'Institució de las Lletres Catalanes i directora del grup de recerca Hermeneia, fa la conferència: "Lectura en pantalla: noves possibilitats d'ensenyar i aprendre". Biblioteca Central d'Igualada, Pça Cal Font.

Laura esc rev.

Share

Està oberta la convocatòria pel XX Simposi de la Societat Espanyola de Literatura General i Comparada (SELGYC) que se celebrarà a la Universitat de Santiago de Compostela entre els dies 2 i 4 de setembre de 2014. Acte presidit pel Dr. César Domínguez, Jean Monnet Chair i membre del grup de recerca d'Hermeneia. Els eixos temàtics del simposi són:
1) Literatures europees: refraccions de la identitat europea
2) Estudis sobre la memòria
3) Noves literatures híbrides

Més informacions aquí.

selgyc 2014 rev

Share

transylvania call 4 work rev

La Universitat de Transsilvània està acceptant presentacions d'obres per SEE IT, READ IT, HEAR IT! 2014 International Byte Gallery Exhibition de poesia digital.

La data límit per presentar les propostes és l'1 de juliol de 2014. Més informacions aquí.

Share

Oreto Doménech, membre d'Hermeneia, participarà el proper 21 i 22 de març a la VIa Jornada Formativa ComparTIC "Eines digitals i aprenentatge col·laboratiu" organitzada per la Xarxa unentretants i amb la col·laboració d'ACPV que tindrà lloc a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Oreto Doménech impartirà, junt a Pura Santacreu, el taller "Toponímia i mapes digitals". Trobareu el programa aquí.

oreto compartic def.

Share

Amb el suport de: