MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

alt

El Grup de Recerca Hermeneia organtiza el seminari "LIT&TIC 2: Didàctiques 2.0" amb la voluntat de crear un espai obert per la reflexió, l’intercanvi i el diàleg entre participants i assistents, i per afavorir la interconnexió de tots aquells que estem connectats a l’ensenyament. Enguany el seminari gira al voltant de dos eixos: el màster en Literatura en l’era digital UB/Grup 62, que ja compta amb una primera promoció d’estudiants graduats que han transformat les seves pràctiques professionals a partir de la incorporació de les TIC i que ens explicaran exemples diversos abordats en els seus treballs final de màster; i també el projecte Lecturanda que el Grup 62 ha posat en marxa amb escoles d’arreu del territori i del qual ja hi ha coneixement acumulat per compartir. 

EL seminari oferirà la possibilitat de realitzar dos tallers formatius en què es presentin eines, recursos i metodologies per aplicar les TIC a les aules, no només per motivar als alumnes, sinó sobretot per assegurar un ensenyament de qualitat. Els tallers als quals es podrà optar seran 1) l’ús de TIC i TAC: exemples pràctics i 2) Lecturanda: els recursos a l’aula.

L'acte tindrà lloc el dia 17 de març al Caixaforum de Barcelona. Si vols rebre més informació escriu un correu a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tríptic exterior

Tríptic interior


 

Share

Amb el suport de: