MÀSTER EN LITERATURA EN L'ERA DIGITAL UB/GRUP 62.
Alguns estudiants que cursen o han cursat el Màster en Literatura en l'era digital UB/Grup 62 opinen sobre l'experiència.

Què tenen a dir avui dia les humanitats?

Conéixer la cultura digital passa avui dia per l’anàlisi de la rellevància de la literatura en el conjunt de pràctiques culturals i artístiques que tenen lloc en el ciberespai a partir de la reflexió i el comentari d'aquestes manifestacions des d'un enfocament hermenèutic central, tot partint de les noves textualitats literàries, que prenen forma en allò que es denomina textualitats electròniques. Ara ho podeu fer si us matriculeu en el Curs d’Especialització en Literatura Digital del Màster en Literatura en l’Era Digital de la Universitat de Barcelona y Hermeneia.

Analitzarem exemples de pràctiques artístiques digitals, manifestacions dramàtiques al ciberespai, poesia electrònica o digital i narrativa hipertextual i coneixerem a fons aquestes formes literàries generades electrònicament i habitualment consumides en l'entorn digital de la xarxa. Descarregueu-vos el document adjunt (Ficha_Esp_Cat.pdf)

Per a més informació escriviu a Alícia Rodríguez ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) o a Oreto Doménech ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Laura intervista

"Entrevista a Laura Borràs"

Share

Amb el suport de: